S.N.U.S.K med Dan Höjer


sergelstorg

Dan Höjer och Moni Nilsson bjuder på en litterär kabaré med snusket i centrum.

Vi utgår från våra böcker och tar upp ämnen som vi sällan pratar om. Tabuämnen som snoppar, snippor, nakenhet, onani, snor och svett. En snuskshow fylld av humor, allvar, böcker och nyskriven musik. För sjätte till åttonde klass. Spelas i aula, biograf, teaterlokal eller liknande. Teknik: dvd-spelare + två ”myggor” att sjunga i.

Författarna Dan Höjer och Moni Nilsson Brännström sjöng och spexade i sin ?föreställning S.N.U.S.K. för ungdomarna i årskurs sex… Och visst var det? uppskattat. De cirka 150 ungdomarna var med på noterna. Avståndet mellan ?skratt och generad tystnad var aldrig långt.
– Arboga Tidning

”I en knapp timme bjöds 12- och 13-åringarna i Holmsund på en riktig?snuskföreställning. – Det var snuskigt på ett bra sätt, sa Viktoria som såg showen med sin klass.”
– Västerbottens-Kuriren