Låtar från Fårö


fårö2

Jag hade det stora nöjet att bli inbjuden som författare på en barnkörvecka på Fårö. Och äntligen fick jag prova på en dröm. Att skriva låttexter. Oj, vad svårt det var, men helt magiskt att få jobba ihop med Stefan Nilsson och Lotta Hasselqvist och få sina ord tonsatta! Och inte bara det, att sen få se/höra dem uppföras av proffsmusiker och fantastiska sångare… Ståpäls över hela kroppen!

Semlan, Malin+Rasmus och Kompisen fick ytterligare en dimension, och jag önskar att jag hade kunnat dela med mig med aningen bättre ljudkvalitet. Men till dess, håll till godo med mina egna dåliga digitalkameraupptagningar.

Semlan Blues
Musik: Stefan Nilsson
Piano:Lotta Hasselquist
Bas: Rigmor Bådahl
Sång: Fårö Barnkör
Körledare: Helena Parrow

Malin+Rasmus=Sant
Musik och Piano: Stefan Nilsson
Bas: Hasse Larsson
Sång: Fårö Ungdomskör
Körledare: Lena Björk-Franzén

Kompisen är för litenlåten
Musik och Piano: Lotta Hasselquist
Bas: Rigmor Bådahl
Sång Fårö Barnkör
Körledare: Helena Parrow

Igelkotten har fått fräknar
Musik och piano: Stefan Nilsson
Bas: Hasse Larsson
Sång: Fårö Ungdomskör
Körledare: Lena Björk-Franzén