Jag hatar att säga hej då …


IMG_7229

…både till människor och platser, ja, till och med till ställen jag inte gillar.  Men nu är det dags att ta farväl av Tsatsiki Tsatsiki Johansson och till alla andra i hans värld. Både  i Stockholm och  i Grekland.

Jag är så innerligt tacksam över att jag fick lära känna honom, så lycklig över alla människor långt bort och nära som Tsatsiki har tagit mig till. Alla fantastiska möten jag har fått. Och möjligheter. Så glad att jag fick göra den här resan, som tog över 20 år, tillsammans med Tsatsiki.

Som sagt, jag hatar att säga hej då. Men det bästa med böcker är ju att man kan återkomma till dem, gång på gång.

Så tack alla läsare, tack för alla brev, mejl, telefonsamtal, möten och kramar.

Tack alla förlag, bibliotekarier, bokhandlare och …

Wow! Vilken alldeles underbar resa!!